Valaisinmestari screenshot

Valaisinmestari.fi on verkkokauppa, mutta sillä on myös isokokoinen kivijalkaliike Tanskassa. Paikan päällä käymällä pääsee ihailemaan design-valaisimia ihan livenä, ja hakemaan niistä inspiraatiota oman kodin tai vaikkapa liiketilan suunnitteluun. Asiantuntevat myyjät auttavat mielellään valaisimien ja lamppujen valinnassa, sekä kertovat lisää niin tuotteista kuin niiden muotoilijoistakin.

Ei kuitenkaan haittaa, vaikka et pääsisi valaisinostoksille Tanskaan asti. Valaisinmestari.fi on esimerkillinen verkkokauppa, joka tarjoaa ilmaisen lampun kaikkiin valaisimiin, ilmaisen toimituksen kaikkiin yli sadan euron ostoksiin ja jopa 100 päivän (eli yli kolmen kuukauden!) palautusoikeuden, jos valaisin ei kuitenkaan löydä paikkaansa. Valaisinmestarin verkkosivuilta löytyy runsain määrin suomenkielistä tietoa valaisimista, tuotemerkeistä ja niiden suunnittelijoista. 

Myös asiakaspalvelu tapahtuu suomeksi – esimerkiksi chatin, puhelimen, sähköpostin tai sosiaalisen median kautta. Valaisinmestari on panostanut siihen, että sen asiakaspalvelijat ovat paitsi ystävällisiä ja auttavaisia, myös aidosti asiantuntevia, joten heillä on valmiuksia palvella kaikissa valaisimiin liittyvissä kysymyksissä. Lisäksi Valaisinmestari pyrkii toiminnassaan ympäristöystävällisyyteen välttämällä muovipakkauksia, käyttämällä pakkausmateriaaleja uudestaan ja kierrättämällä.

Verkko-ostoksien tekeminen on helppoa

Shoppailua netissä

Lähes kaikki ostokset on nykyään mahdollista hoitaa verkossa. Internetin kautta voi tilata kotiin ruokaa, vaatteita tai sisustusesineitä. Verkossa voi myös maksaa tai ostaa erilaisia palveluja, kuten kotisiivouksen tai esimerkiksi lainhuudatuksen uudelle kiinteistölleen. Olisi siis melkoinen ihme, jos valaisimia ei voisi ostaa internetistä. 

Valaisimien ostamista verkosta ei tarvitse jännittää, sillä tuotteen voi tarvittaessa palauttaa. Valaisinmestari.fi esiintyy tässäkin suhteessa erikseen, sillä se tarjoaa poikkeuksellisen pitkää palautusaikaa. Siinä kun moni kivijalkaliike tarjoaa vain kahden viikon palautusaikaa, sallii Valaisinmestari yli kolmen kuukauden eli sadan päivän harkinta-ajan.

Verkkokaupat ovat aina auki, joten ne ovat vuorotyöläisen tai pitkää päivää tekevän pelastus. Verkkokaupat ovat ratkaisu myös heille, jotka asuvat syrjäseudulla, missä shoppailumahdollisuudet rajoittuvat lähinnä ruokakauppaan ja huoltoasemaan. Verkkokaupan sivuilla voi tutkia tuotteita vaikka keskellä yötä, klikata ne virtuaaliseen ostoskoriin ja maksaa saman tien. Tuotteet tulevat ennen pitkää postitse. Helppoa ja vaivatonta!

Valaisinmestarilla laaja valikoima laatuvalaisimia

Valaisinmestarin valikoimissa ei ole mitä tahansa muovihökötyksiä ja kiinalaista halpatuotantoa, vaan laadukkaita design-valaisimia. Klassikkovalaisimia löytyy niin tanskalaisilta kuin esimerkiksi italialaisiltakin suunnittelijoilta ja valaisinvalmistajilta. Lisäksi edustettuna ovat uudemmat innovaatiot valaisunmuotoilun saralla. Tanska on vahvasti edustettuna, onhan Valaisinmestarin emoyritys tanskalainen (Lampemesteren.dk), joten kaikkien tanskalaisesta muotoilusta kiinnostuneiden kannattaa ehdottomasti tutustua Valaisinmestarin sivuihin ja tilata heidän uutiskirjeensä. Laajasta valikoimasta laatuvalaisimia löytyy sopiva jokaiseen makuun, halusitpa sitten säväyttää rohkeilla valinnoilla tai investoida arvostettuun muotoiluklassikkoon.

Laadukas design-valaisin kestää aikaa ja tarjoaa tasokasta valoa. Häikäisemätön ja tasainen valo onkin tärkeää ihmisen kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin kannalta. Ajaton, korkealaatuinen ja kaunis valaisin kulkee mukana joka muutossa, ja löytää paikkansa, vaikka sisustustyyli muuttuisikin. Laatuvalaisin on mainio lahjaidea esimerkiksi hääparille tai vaikka ensimmäiseen omaan kotiin muuttavalle. 

Klassikot ja modernit uutuudet kätevästi samasta paikasta

Olipa mielessäsi sitten Tom Dixon valaisin tai esimerkiksi Louis Poulsen, Flos, tai Secto, löydät sen Valaisinmestari.fi-verkkokaupasta, sillä Valaisinmestarilla on yksi Pohjois-Euroopan laajimmista valikoimista. Esimerkiksi Tom Dixon on brittiläinen teollinen muotoilija, joka on vuodesta 2002 suunnitellut valaisimia omalla Tom Dixon -tuotemerkillään. Tom Dixonin ennakkoluuloton kädenjälki on helppo tunnistaa. Louis Poulsen taas on tanskalainen valaisinvalmistaja, joka on perustettu jo vuonna 1874. Tänä aikana sille on ehtinyt työskennellä yksi jos toinenkin muotoilulahjakkuus, esimerkiksi Poul Henningsen, Arne Jacobsen sekä Verner Panton.

Flos taas edustaa italialaista laatumuotoilua. Flos perustettiin italialaisen muotoilun kulta-aikana, tarkemmin sanottuna vuonan 1962. Tämän valaisinvalmistajan ikoniset ja innovatiiviset valaisimet eivät jätä ketään kylmäksi. Secto Design on puolestaan suomalainen valaisinyritys, jonka kaikki valaisimet valmistetaan hienopuuseppien toimesta Heinolassa. Kauniit ja luonnonmukaiset puuvalaisimet ovat herättäneet ihastusta maailmalla siitä asti, kun Secto perustettiin vuonna 1995.

Koska niin klassikot, modernin muotoilun helmet kuin tuoreimmat uutuudetkin löytyvät Valaisinmestarin sivuilta kätevästi samasta paikasta, on valaisinostosten tekeminen mahdollisimman helppoa. Tarvitsee muistaa vain yksi osoite, jonka takaa löytyvät kaikki parhaimmat valaisimet. Moni asiakas palaakin Valaisinmestarin sivuille yhä uudestaan, löytyyhän sieltä sekä inspiraatiota että infoa – niin valaisinmuotoilun uusista tuulista kuin heidän jo ostamastaan tai vasta haaveissa olevasta tuotteesta. 

Valaisinmestari – Esimerkillinen verkkokauppa