Logo

Referenssit

Tällä sivulla esittelemme ajankohtaisia projektejamme, joita olemme toteuttaneet asiakkaillemme. Tutustu rauhassa referensseihimme ja jos kiinnostuit palvelustamme, niin ota meihin yhteyttä!

Kotisivujen suunnittelu ja logon suunnittelu – Creditlaina.fi

Toteutimme poikkeuksellisesti verkkosivut WordPress-julkaisujärjestelmällä, koska asiakkaamme toivoi monimutkaisempia ominaisuuksia sivuille ja ne olisivat olleet vaikeita toteuttaa.

Creditlaina.fi kotisivut

Creditlaina.fi -sivusto tarjoaa puolueettomasti eri kulutuslainojen vertailua ja sieltä löydät myös uudet pikaluotot samasta paikasta. Sivujen tarkoitus oli olla hyvin pelkistetyt ja erityisesti mobiilikäytettävyys oli tärkeässä asemassa. Tämän palvelun kohderyhmä käyttää nettiä poikkeuksellisen paljon puhelimella ja yli 60 % kaikista lainan vertailijoista saapuu sivuille mobiililaitteella. 


Creditlainan on tarkoitus olla vuodesta 2019 alkaen merkittävä tekijä lainojen vertailusivujen markkinassa. Olemme siis hyvin iloisia, että saimme mahdollisuuden olla mukana auttamassa heitä kasvattamaan palveluaan ja tekemään siitä uuden menestystarinan Suomeen.

creditlaina logo

Kuvassa vielä logo, jonka suunnittelimme osana tätä projektia.

Copyright © 2019 Sutjakka.fi.