• Finnish (FI)
  • English (UK)
Main menu

Sivuston tietoturvan ylläpito
alkaen 50€/v! (+alv.24%)
Hintaan sisältyy korjaustakuu!

Tuntuuko, että työtä olisi tarpeeksi, ilman internetsivujen ylläpitämistäkin?

Ei hätää me voimme tehdä sen minkä parhaiten osaamme ja te voitte tehdä minkä te parhaiten osaatte, järkevää eikö totta?

Tarjoamme kiinteähinnoiteltua ylläpitopalvelua, joka sisältää tarpeen vaatiessa aivan kaiken sivuston ylläpitoon ja päivittämiseen liittyvän. Palvelu on saatavilla sivuston teon yhteydessä sekä myös valmiisiin, toisten tekemiin sivustoihin.

Ylläpito sopimus sisältää AINA julkaisujärjestelmien tietoturvapäivitykset (Ei sisällä kokonaan uusien ohjelmistoversioiden välisiä päivityksiä, kuten Joomla 2.5.xx versiosta Joomla 3.5.xx versioon, sillä nämä eivät ole päivityksiä vaan migraatioita), lisäosien tietoturvapäivitykset sekä mahdolliset muut välttämättömät sivuston kunnossapitotoimet.

Tarpeen mukaan voimme tehdä sopimuksen kattamaan myös sisällön muokkaamisen sekä julkaisemisen. Tällöin uudesta sisällöstä ilmoitetaan meille sähköpostilla tai asiakashallinnassa olevalla lomakkeella, pienet muutokset voidaan ottaa vastaan myös tekstiviestillä / multimediaviestillä tai soittamalla.

Ylläpidon vuosihinta alkaen 50€/v (+alv. 24%), tällä hinnalla saa pienehkön Joomla! sivuston ylläpidon, jotta sivuston tietoturva pysyy asianmuisena. Mikäli haluat ylläpidon kattamaan myös sisällön muokkauksen, annamme siitä mielellämme tarjouksen.

Huomioi: Jotta voimme tehdä kiinteähintaisen ylläpitosopimuksen, täytyy sivusto ensiksi olla päivitettynä asianmukaisesti, mikäli näin ei ole, annamme mielellämme tarjouksen sivuston päivittämiseksi.

Kiinteähintaiset sopimukset eivät kata suuria muutostöitä (kuten lisäosien vaihtoa, esim: kuvagallerian vaihtaminen toiseen) tai sivuston uudistamista, vaan nämä veloitetaan tuntihinnan tai sopimamme hinnoittelun mukaisesti. Tuntiveloitus tällaisista töistä on 52€/h (+alv. 24%).

Täytä tarjouspyyntö ylläpitosopimukselle Yhteydenottosivulta

 

HUOM: Valitse Yhteydenotto sivulla oikealta reunalta oikea lomake: "Tarjouspyyntö ylläpitosopimuksesta"

Eikös tämmöinen maksa kauheasti?

No ei. Muualla ehkä, mutta me olemme automatisoineet ylläpitoa reilusti, joten voimme tarjota palvelua erittäin kustannustehokkaasti

Mitä jos sivusto kuitenkin murretaan?

Teidän ei tarvitse stressata siitä, koska ongelma en siinä vaiheessa meidän. Emme tietenkään voi luvata, ettei niin voi koskaan käydä, mutta olemme varautuneet myös pahimman varalle asianmukaisilla varmuuskopioinnella.

Onko sivustoista varmuuskopiot?

Kyllä, varmuuskopioimme kaikki ylläpidettävät internetsivut kerran vuorokaudessa (väliä voidaan muuttaa teidän tarpeen mukaisesti) ja säilytämme vähintään 3 varmuuskopioa. Varmuuskopiot säilytetään palvelimen ulkopuolisissa palveluissa (esim. Amazon, Dropbox), jotta ne ovat tallessa vaikka tulisi palvelinrikko.

Voinko relata ja olla huolehtimatta?

Internetsivujenne puolesta kyllä, muuhun emme ota virallista kantaa. Henkilökohtaisten puitteiden salliessa relaaminen on kyllä suositeltavaa.

Teknistä tietoa ylläpitopalvelusta

Sivustojen ylläpito on suurimmaksi osaksi automatisoitua, joka tarkoittaa sitä, että inhimillisten erehdyksien ja unohduksien määrä on mahdollisimman pieni.

Sivuston tietoturvasta ja varmuuskopioinnista huolehditaan käyttämällä useita tehokkaita ohjelmistoja ja palveluita, alla esimerkkejä niistä:

  • Watchful.fi palvelu mm. tarkkailee sivustoa sekä ilmoittaa tarvittavista päivityksistä, osaan ohjelmistoista joudutaan käyttämään myös omaa järjestelmäämme sekä manuaalista seurantaa. Palvelu myös tarkkailee esimerkiksi palvelimen tilaa, hyökkäysyrityksiä ja muokattuja tiedostoja.
  • Akeeba Admin Tools Pro ohjelmisto mm. estää tunnetuimpia hyökkäyksiä, suojaa ylläpitokansion ja estää epäilyttävät toistuvat kirjautumiset.
  • Sucuri.net palvelulla teemme kuukausittaisen virustarkistuksen sivustolle.
  • Akeeba Backup Pro varmuuskopioi sivuston kerran vuorokaudessa Amazon tai Dropbox palveluun, josta myös palauttaminen onnsituu helposti. Varmuuskopioista säilytetään kolme uusinta. Varmuuskopioiden väliä voidaan muuttaa sivustokohtaisesti.
  • Meillä on käytössä myös rakkaudella rakennettu .htaccess tiedosto, jolla voidaan estää useita hyökkäyksiä.
  • Mikäli sivusto murretaan, sen korjaus/varmuuskopiosta palauttaminen sekä suojaaminen kuuluu palvelun hintaan.
  • Tämän lisäksi palveluun kuuluu paljon erikoisosaamista, jonka ansiosta teidän ei tarvitse huolehtia sivuston tietoturvan pitävyydestä.